w9comtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rahatsız olan kişi engelleyebilir hocam, benim anormal gördüğüm bir durum yok ortada.
Normal bir karşılayan insan sevaptır diyerek parada atabilir, rahatsız olan insanın 2 saniyesini almayacak bir durum ile yani engelleme ile sorunu çok basit bir şekilde çözebilir.
NymO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yav bir insan niye 10 lira ister? Buradaki katakulli ne acaba 😁
mevlutt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam gerçekten ihtiyacı var ise yakınından isteyebilir 10tl nedirki daha önce de mesaj attılar her gün kim bilir kimlerden 10-20-30 alıp yolunu buluyor ne gerek var duygu sömürüsüne
Bu ülkede bir çok anormal olay varken ihtiyacı olan birinin para istemesi mi anormal olsun ?
Hiç bilmediği insanlardan para istemek olayı yıllardan beri gelen bir şey bu arada bilginiz olsun.
ByMalicious adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
başka birinden yüz yüze para istemeye çekinen insan kayıt bile olmadığı bir forumun rastgele kişilerin iletişim bilgilerinden mesaj atarak istemesi normal mi?
Bazı insanlar sürekli gördüğü insandan ve tanımadığı insandan yüz yüze para istemeye çekinir, herkesi kendiniz gibi görmeyin lütfen.
Gerçekten ihtiyacı da olabilir, kimseyi reklam yapmaya gerek yok.
osawashere adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten ihtiyacı olan kişi açar telefonu konuşur.
ve ihtiyacını anlatır.
hiç bilmedigi bir insandan para istemek ne zamandan beri normalleştirilmeye başladı ?
DigitalTrade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
at gitsin onemlı degıl 10 tl den nolcak
Ofisto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
haftada 2 3 kişi bana böyle ulaşıo sanal dilenci
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şimdi yazdı daha yeni
CrawlArmy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hep aynı dümen kardeşim. Sanal dilenciler çıktı bide.
LEJY0N adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gerçekten ihtiyacı olan birisi de olabilir fazla onyargili olmamak lazim
ByMalicious adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten ihtiyacı varsa 10 TL 'yi sokaktan birinden istese verir hocam bu kadar telaşa girmeye değmez her şeyi geçtim iş yerinden birinden istese yine bulur.
mehmetabaci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beni deprem zamanı dolandırdılar. Depremzedeyim otobüs bileti alacağım vs vs. Böyle insanlar var. Parayı gönderdiğim saniye engelledi adam.
Başta önyargılı düşünsemde ödemeyi ibana değilde kartına yükleme olarak istediği için bakiyeyi ben yükledim lütfen başkası yükleme yapmasın.