Halilzade07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
excalibue varken monster var ken acer ne bileyim ama sen bilirsin acer yazısını gördüm kapattım
excalibur ve monsteride ben görünce kaçıyorum.bu söylediğin markalar bana göre çöptür. Hiç bakma isteğim bile olmuyor.

Aslında araştırmalarımda hp victus, asus rog ve acer nitro kararsız kalıp fiyat performans olarak acer karar verdim gibi ama fikrim değiştirecek yorum gelşrse değştirceğim acere çok güvenmıyorum ama kararsız kalınca bu şekilde oluyor.

NaTioNaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İçerik iyi fiyatı hak ediyor f/p ürünü fakat markaya güvenmiyorum. Ben aynı özelliklerde MSI aldım çok rahatım. Asuslarda iyidir, dayanıklıdır fakat performans ve güven açısından acer yerine MSI öneririm.
sen hangisini aldın link atabilirmisin. Bakayım beğenirsem alayım. Asus tuf serisi var çok ısınıyormuş, rog serisini düşündüm fiyatları çol yüksrk i7 bu seviyelerde olsa direkt asus alırdım.

imgvia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
i7 9.nesil - gtx 1650ti olan modelinin 3 yıllık ikinci elini 16kya aldım hocam ben gayet memnunum
Acer marka değil mi iyi fiyata. Almışsınız ısınma sorunu oluyor mu

Asus rog, lenova loq yada hp victus markalarında takılı kalıyorum.

Acerde ekran olsun, ekran kartı watı iyi seviyede olması ram hardisk boyutu diğerlerine göre uygun fiyatta şunuu. Alın diyebilceğiniz linkler var mı