Ensalgl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimse sana burda rusya, çin vs melek demediki )) amerika konusunda ya çok masum ve saf düşünüyosunuz, yada gerçekleri görmekte zorlanıyosunuz )) rusya, çin yapınca terörist, abd yapınca ''yapmaz öyle şey ya'' demeye getirdiniz resmen )) abd'nin israil ile birlikte bugüne kadar orta doğuda yaptığı katliamları, hırsızlıkları geçtim, 11 eylül'de bile gözünü kırpmadan 3000 insanını öldüren terörist ülke için, rusyada ki 150-200 sivil hiç bişi... yani sizin için ortadoğuda katledilen insanlar ''insan'' değil galiba.. anca avm'de sinema'da falan öldürülmeleri lazım ki terör eylemi olsun.. gerçi sizde haklısınız, adamlar ortadoğuda sivil katliamlarını o kadar normal hale getirdi ki......
Dünya düzeninde bişeye karar vermelinsiz , Amerika ve Batı yanında daha özgür ve zengin ülke olursunuz.. yada Çin, Rusya ve İran ile Kuzey kore gibi ülkeler olursunuz siz düşünün karar verin, Mevcut dünya böyle.. Saf olan ve saf düşünen insanların körü körüne amerika ve israil düşmanlığı yaparak gittikce rusya güdümüne girdiklerini dfüşünüyorum ben Rusya tüm türk devletlerini yönetiyor yarın Türkiye de etkisi güçlensin mi istersiniz?