mustaizm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bayilerin olmayabilir, Melihin ve Melihin sistemine sızan herkesin var.

Nulled tema satışı mı yapıyorsunuz sizde yani anlamadım?

Haha hocam BeTheme 297.738 satış sayısına ulaşmış milyon dolar yapmış bir tema ve arkasında kaç tane yazılım uzmanı vardır sizce? Siz bu yazılım uzmanlarıyla ChatGpt ile yazılmış eklentinin güvenliğini mi karşılaştırıyorsunuz Allah aşkına yapmayın ya.

Ben yazılımcıyım bu şekilde başkalarının yaptığı tema ve eklentileri çalarak satamam. Çözüm yöntemi istiyorsanız bir wordpress uzmanıyla çalışırsanız bir çok farklı yol bulabilirsiniz.
Siz bir çözüm yolu bulmamışsınız, bu çözüm yöntemi zaten bir çok *********** site tarafından sağlanıyordu. Daha sonrasında müşteriler, sitemde ***** reklam çıkıyor diye bize geliyordu.
Nulled tema diyemeyiz tam olarak.
Bunun için mutlaka temanın lisansının devre dışı bırakılması lazım.
Ama ajans aboneliği varsa ve belli yada sınırsız siteye kurulabiliyorsa nulled olmaktan çıkıyor.
Tabii kodlara müdahale etmek pek akıllıca değil. Burada yaşanacak bir açık tema yada eklenti kurulan tüm siteleri etkileyebilir. Çok rahatça siteye reklamlar eklenebilir, virüsler yüklenebilir.
https://appsero.com/
Eğer lisans kontrolü yapmak istiyorlarsa bu siteden hizmet alabilirler.
Hem kodlarla oynamamış olurlar hem de lisans kontrolü daha kolay olur.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bir konuyu merak ettim uzaktan tw ile bağlanıp orijinal kuran arkadaşlar 1 yıl sonra parayı tahsil edemezse nasıl lisansı iptal ediyor? Sonuçta aynı lisansı 100 farklı siteye giriyor
Ve müşteri son ödeme tarihlerini nasıl kontrol ediyor
Lisanstan lisansa değişiyor.
Wp rocket kurduysa panelden siteyi kaldırabilir.
Bir çok eklenti ve temada aynı yöntem geçerlidir.
Ama bazılarında manuel olarak siteden pasif hale getirmen lazım. Sanırım onun için de belirlenen sürede güncelleme alması için kodlarda değişiklik yapılıyor.