Benim anlamadığım bu arkadaşa neden bu kadar ön yargı ile yaklaşıldığı? Şuan ki konusu gayet güzel ve mantıklı. Kelime dağarcığı farklı olduğu için mi bu siteminiz? Bir şeylere dem vurması sizi neden rahatsız ediyor? He aşağılayıcı yaklaşımları tamam oluyor ama ona yapılan hakaretlere karşı kendini savunması da gayet normal
Arkadaş dizi örneğini anlatmak istediğini daha basitleştirmek için popüler bir diziden örnek veriyor ama anlatmak istediğini anlayamaya/ çözemeyen bir arkadaş, kişiye diziden yola çıkarak tepki gösteriyor (mevzuyu dizi sanıyor)

Çok komik ya gerçekten de çok komik

işte anormal olan bu ama günümüzde normalleştirilen, olağanlaşanda bu.
Evet gerçekten çok komik
Ön yargı ile yaklaştığımız yok .).Bir dizi üzerinden örnek vericekse doğru bilgi vermeli değil mi? Evet dizideki gönderiler berbat. Arkadaş oyuncu değişikliğinden saçma varsayımlarda bulunmuş halbuki öyle bir şey yok. Yaptığı çoğu yorum ve benzetmeler saçmalık. Aşağılayıcı yaklaştığımızda yok. Sizler izlediğiniz dizideki karakterlerin hepsini rol model olarak mı alıyorsunuz?
Arkadaşın kelime dağarcığı farklı olduğu için yorum yapmadım. Saçma ve yanlış yorum yaptığı için yorum yaptım :=. Örneklendirme ve yapılan yorumların çoğu saçmalıktan ibaret.
Arkadaş yapılan propagandalara sitem ediyor anlıyorum haklı da Örneğin arkadaşın yorumu;
Bahsetmek istediklerimi anlayabilecek üyelerle dolup taşması lazım bu forumun ama, ne yapalım işte hal vaziyet ortada.
Burada gerçeklik dediğimiz şeyin, nasıl yönlendirilebilir manipüle edilebilir kurgulanabilir olduğunu gösteriyorum.
Abdullah figürünün bu değişimi beyinde kabul görüyor çünkü yaratılan gerçeklikte her şey birbirine örüntülü.
Ama bir açıdan mesnetsiz, hatalı.
Buna rağmen beyin bunu doğru kabul ediyor, işte bu nasıl oluyorsa, ha işte bu figürlerin eylemleri ve davranışları da, milletçe kopya ediliyor bu kadar basit.
Bunu kabul eden, diğerini hayda hayda kabul ediyor yani.
İşte bu kokuşmuşluk bu cehalet, bu acılar bu şekilde toplumca kanıksanıyor, bir rutin bir pratik haline getiriliyor bu kadar basit. Tamamen saçmalık
Anlatılmak istenen doğru, anlatış biçimi berbat.