Meselenin diziyle alakası yok, burada açıkça örneğini sunduğumuz üzere, bu ülkede sayısız infialde milletin sayısız tepkisi gösteriyor ki, açıkça bu millet güdülüyor.

Güdülen bir millete güdüldüğünü söylediğiniz zaman, işte o zamanda yaratılan gerçekliğe aykırılık gördüğü için kendini tehdit altında hissedip bileniyor.

Yani millet aslında kısır döngüye giriyor, inadına güdülüyor.

Yani bir motiv bir koşullanma, bir dürtü bir eğilim, millet inadım inat mabadım iki kanat deyip, güdüm güdüm güdülüyor.

Bunu da sağlıyorlar işte, Şöyle davran böyle yap, böyleyse böyle yap şöyleyse şöyle yap.

Sanırsın bir tiyatronun içinde, tiplemeler belli karakterler belli. Neye nasıl ne şekilde tepki verecekleri belli, Nasıl davranacakları belli, Neler yapacakları belli.

Ama hayat bir tiyatro değil işte, tiyatro bir gerçeklik. Hayatsa bir gerçek.

İşte Tiyatroyla Hayat arasındaki farkı göremeyende, bilişsel kopukluk yaşıyor. Bakınız aziz milletimiz. Ya da anlayacağınız şekliyle oyun dilinden NPC milletimiz.
firatxyilmazz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle belirtelim kimin kimi rol model alıcağı sizi ilgilendirmez eğer rahatsız oluyorsanız ailenize ve çevredeki dostlarınıza diziyi izletmezsiniz olur biter. 5-10 terim öğrenip saçma yorumlar yapmanız sizi zeki göstermez. Yazılarınız o kadar saçma benzetmeye dayalı ki insan okurken ben ne okudum diyor çünkü anlattığınız tüm şeyler saçmalıktan ibaret. Ülkede yüzlerce eleştirilcek şey varken sizi rahatsız eden sadece bu dizi mi?
Oyuncu da hastalığı yüzünden setten ayrılmış. Beyinde kabul görüyor fln demişsiniz, sorunlarınız olabilir bilginize.

// Diziyi izlemiyorum.