griffinn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bahsetmek istediklerimi anlayabilecek üyelerle dolup taşması lazım bu forumun ama, ne yapalım işte hal vaziyet ortada.

Burada gerçeklik dediğimiz şeyin, nasıl yönlendirilebilir manipüle edilebilir kurgulanabilir olduğunu gösteriyorum.

Abdullah figürünün bu değişimi beyinde kabul görüyor çünkü yaratılan gerçeklikte her şey birbirine örüntülü.

Ama bir açıdan mesnetsiz, hatalı.

Buna rağmen beyin bunu doğru kabul ediyor, işte bu nasıl oluyorsa, ha işte bu figürlerin eylemleri ve davranışları da, milletçe kopya ediliyor bu kadar basit.

Bunu kabul eden, diğerini hayda hayda kabul ediyor yani.

İşte bu kokuşmuşluk bu cehalet, bu acılar bu şekilde toplumca kanıksanıyor, bir rutin bir pratik haline getiriliyor bu kadar basit.
Öncelikle belirtelim kimin kimi rol model alıcağı sizi ilgilendirmez eğer rahatsız oluyorsanız ailenize ve çevredeki dostlarınıza diziyi izletmezsiniz olur biter. 5-10 terim öğrenip saçma yorumlar yapmanız sizi zeki göstermez. Yazılarınız o kadar saçma benzetmeye dayalı ki insan okurken ben ne okudum diyor çünkü anlattığınız tüm şeyler saçmalıktan ibaret. Ülkede yüzlerce eleştirilcek şey varken sizi rahatsız eden sadece bu dizi mi?
Oyuncu da hastalığı yüzünden setten ayrılmış. Beyinde kabul görüyor fln demişsiniz, sorunlarınız olabilir bilginize.

// Diziyi izlemiyorum.