Merhaba
E-Ticaret sitesi kurmak için aylık belirli bir hosting harcamanız olacaktır ( Dilediğiniz WooCommerce vb.) kurabilirsiniz, bunun yanı sıra 1 yıl alan adı kayıt ücreti ödemeniz gerekiyor daha sonrasında sitenize bir ödeme yöntemi bağlayarak devamını getirebilirsiniz.
Hosting konusunda yardımcı olabiliriz.
dilerseniz sitenizi kuralım host domain dısında ödeme yapmazsınız urunude siz bulur karar verirsiniz ödeme modulelri xml vs hepsini hallederiz.
Merhaba,
Konumu inceleyebilirsiniz.
https://www.r10.net/ecommerce-yazili...yu-destek.html
İşlemlerinizde adım adım destek olabilirim.
1 ) Konu linkini inceleyebilirsiniz. Opencart E-Ticaret sistemlerinde açık kaynak olarak açık ara öndedir. Modülleri, destek konusu ve en önemlisi bir blog sistemi üzerine kurulmamaktadır. Binlerce üründe yükleseniz sorun yaşamazsınız.
2 ) PayTR başvurusu bireysel olarak değil Hırdavat dükkanının vergi levhası ve yetkilisi üzerinden yapılmaktadır. Ufak bir form doldurulduktan sonra sizinle iletişime geçiyorlar.
4 ) XML ile ilgili ise Opencart uyumlu direk XML çıktısı verenlerde mevcut fakat bazı özel yazılımları ise sadece aynı yazılımlar kullanılabiliyorken XML convert ile Opencart sitenize de aktarım yapabiliyoruz.
Teşekkürler yardımlarınız için ama reklam gibi geliyor sizin mesajlarınız. Yani adam OpenCart sattığı için opencart iyi diyor diğeri woocommerce sattığı için ona iyi diyor. Tmm doğru kimse yoğurduna eşki de demez fakat dediğim gibi reklam gibi geliyor yardımcı olamıyorsunuz üzgünüm yani. Hala sorularıma yanıt arıyorum teşekkürler.