Öncelikle merhaba arkadaşlar. Bir yakınımın hırdavat dükkanı var. Benden e ticaret sitesi açmamı ve kardan pay almamı söyledi. Bende koyuldum araştırmaya.

1) E-ticaret sitesi kurmak için bir yazılım bilgim yok bi tasarım yapamam bu yüzden satın alacağım fakat kafamı karıştıran noktada bu oldu. WooCommerce,OpenCart,Spotify vb. bunlardan hangisini seçeceğime bir türlü karar veremedim. Birde e ticaret paketleri sunan yazılım firmaları. Bu konuda bilgisi yada önerisi olan var mı ?
2) Yazılım firmalarındaki hazır e ticaret paketlerine baktığımda sanal pos entegrasyonları var fakat bana PayTR ye başvurmanız gerekiyor dediler. Bunu nasıl yapacağım ve kendim açtığım için kendi adımamı kayıt olmalıyım yoksa hırdavatçı olan akrabamın şirketi adına mı ?
3) Eğer yazılım firması seç derseniz hangisini seçmeliyim ? Softtr uygun ve güzel geldi tabi önerisi olan varsa yazabilir.
4) Birde ben sadece hırdavat değil her kategori de satış yapma gibi bir fikrim var. Bunu da XML dropshipping ile yapayım diyorum. Bununla alakalı olarak XML yi ben siteme ekleddiğim de satın alma sayfası olarak dropshipping yaptığım sayfaya mı yönlenecek yoksa yine benim sitemden alışveriş yapıp ben de dropshipping yaptığım siteden direk o kişiye sipariş mi vereceğim ?
Sorularım şuanlık bu kadar. Bilgisi veya önerisi olanlar yazarsa çok teşekkür ederim şimdiden. İyi forumlar.