fatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sizin adınıza sevindim,bende durum anlattıgım gibi malasef.şuan yine bi arkadaşla onay işine girdik bakalım,inşallah ben de o zevki tadarım tekrardan.adsense i ilk çıktıgı günden itibaren kullananlardanım,sürekli çıkardıgı saçma sapan sorunlarla bizi delirtsede yinede onsuz olmuyor.para kazandırmasa dahi elimde adsense onaylı sitelerimin olması,nadir de olsa para vermesi hoşuma gidiyor.

hep söylüyorum,adsense onaylı site alacaksanız kesinlikle adsense hesabı ile birlikte almanız en dogrusu.mail hesabına devir dahi sıkıntılı artık,direkt gmail+adsense+site hepsi devredilmesi gerekiyor en saglıklı işleyiş için.benim de 3-5 adsense hesabımla bu konuda sorunum var uzun zamandır.hesapların her birisinde 4-5 site var onaylı,ayırmak istiyorum.nasıl ki sıfırdan bi site ile onay alamıyorsam,bu siteleride farklı adsense hesaplarına ne yaptıysam taşıyamadım geçen gün bu hesaplardan birisi banlandı mesela,tabiki saçma sapan bi sebepten ve muhtemelen içindeki 4 sitede artık çöp oldu.8 yıllık filan adsense hesabı,içindekilerle birlikte çöp oldu,muhtemelen hesap geri açılmaz ve o sitelerede başka hesapta onay vermeyecektir.
Vay be hocam o zamanlar Adsense onaylarını çokta tınlamıyorduk. Bir sitemde 8-9 tane domain ve blogspot silmişliğim bile vardı. Şimdi forumun eskileri olaraak 40 takla atsakta onay alamıyoruz.