Cevabınız için çok teşekkürler hocam sağolun. Aslında benim ilk ve son elevanlabs ile oluşturduğum video oldu. Sebebi de şu: iki gün önce kanal ilerlememi konu olarak paylaşmıştım ve bir arkadaşımız elevanlabs ile oluşturacağım sesin profesyonellik katacağını söylemişti. Bende bundan dolayı bir videoluk deneme amaçlı yaptım. Ama videoyu izlediğimde aslında hiçbir doğallık yoktu haliyle. Ben bu videoya kadar oluşturduğum videoları kendi sesimle kaydediyordum. Böyle de devam edeceğim gibi duruyor.
Diğer konunuzu incelemediğim için ben bu video üzerinden yorum yapmıştım, arkadaşımızın söylediği gibi aslında işi kolaylaştırıyor ama bir o kadar da doğallıktan uzaklaştırıyor bunu kendinizin farketmiş olması da güzel. Dediğim yöntemler de işe yarar ama tabi ki biraz uğraşmak gerekli. Temelde her şeyden ziyade kendi özgün sesinizin olması çok daha sağlıklı olacaktır. Zaten yüzünüzü göstermediğiniz içerikler olduğu için sesinizi kaydetmeniz ve paylaşmanız hiçbir sorun teşkil etmeyecektir. Belki farklı ai araçları ile birlikte sesinizi biraz daha toklaştırabilir, biraz daha dinlenebilir kılabilirsiniz. Bunun için
https://www.jammable.com/ sitesini inceleyebilirsiniz, sesi inceltip kalınlaştırma gibi farklı fonksiyonları var belki videolarınızda işinize yarayabilir.