Domain çok uzun, 3 kelime ve türkçe karakter içeriyor, bunlar eksi puan. Akılda kalıcı ve com uzantı olması artı puan. Satışta yüksek fiyatlara gideceğini düşünmüyorum. Bu tür domainler genellikle projelendirilip, site geliştikten sonra yüksek fiyata satılabiliyor.

erkancan_87;1087090596
[COLOR=initial adlı üyeden alıntı:
]Hocam artık sadece aktif kazancli projeler para eder. Domain devri bitti. Sahsen bu boşta olsa ben su an 250 300 verip de almazdim cunku nasil olsa projelendirmiycem. Kendi sitelerime zor yetişiyorum. Dahası google degisti. Aslolan iceriktir. Soyle soyleyeyim,[/COLOR]
Migren. com sizin siteniz olsun
Ssddppxxxxxttttyy123987. net de benim sitem olsun.
Ama ikimizde de icerikler migren uzerine olsun.

Benim iceriklerim daha seo dostuysa ben sitemden buyuk kazanırım. Siz ise istediginiz kadar icerik koyun. Kaliteli degilse indeks bile almaz. %90 iceriktir goofle nezdinde. Keyword domain devri bitti.
Domain devri henüz bitmedi hocam ve bitecek gibide görünmüyor. Güzel domain olunca, domainin kendi hiti, trafiği, backlinki oluyor, kaliteli domain reklam maliyetini düşürüyor, daha az reklam bütçesi ile daha fazla akıllarda yer ediyor hocam. Tek mesele Google' da değil, bir çok arama motoru(Bing, Yandex vb.) halen domaine çok önem veriyor ve Google' da azda olsa önemsiyor. En önemlisi potansiyel müşterilerimiz, ziyaretçilerimiz domaini önemsiyor. Domaini kaliteli olan sitelere daha çok güveniliyor.

Kaliteli bir domain ile projeye başlamak her zaman iyidir. Domain önemsiz demek yanlıştır. Ve sadece domain ile olur demekte yanlıştır.
Google için yapilacak SEO çalışmalarını, SEO dostu kaliteli içerikleri, tasarımı, yazılımı, emeği, zamanı, parayı... Proje için en uygun domain ile harmanlamak gerekir.