OnurOzden adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maps api'lerini ve above the fold'da kullanılmayan tüm js kaynaklarını (files + internal code/functions) ilk kullanıcı aksiyonuna kadar geciktirin.
Merhaba,

Hocam o dedigim sorunlari hallettim. ama fully loaded time: 6 saniye. Onload time: 1.1 saniye. Okuduklarima gore Onload time daha onemliymis.

https://pyroautotransport.com/

simdi formu doldurunca checkout sayfasinda adresi gosteriyor ve cizgi ciziyor. Farkli bir ane site var. fully load time: 1.5 saniye altinda. belki google ile alakali bisey ? disable yapinca fully load time cok dusuyor.
Ilerde Google yerine Mapbox kullanicam bakalim ondaki degerler ne olucak.

Birde hocam, ana sayfada, Shift + Command + R Tuslarina basinca goruceksiniz form ilk once html ciktisi geliyor sonra css'ler felan ekleniyor. Tomselect kutuphanesi css'leri sonradan veriyor. Select2 kutuphanesi benzeri TomSelect.

Yaa bilmiyorum, bunlar belki onemli seyler degil. normal kullanicinin gozune takilmaz herhalde.

ben simdi bu checkout sayfasina button koyup postal kodlarini degerlerini duzenlenebilir sekilde Ajax request gonderip hem haritayi hem fiyati guncellemek istiyorum. Ajax request gondermeye calistim olmadi. Webpack felan kullaninca birseylerle catisiyor olabilir. Localhost felan o yuzden belki

Bu arada onurozden.com.tr, butunluluk olarak cok super olmus