Arsen01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese iyi akşamlar, hayırlı Ramazanlar

Yaklaşık 2 yıl önce burda bir ticaret yaptım ve dolandırılmıştım. O zaman ki rakam 1.500 TL civarındaydı. Tabi bende önce savcılığa gidip ardından emniyette bilişim suçlarına şikayette bulunmuştum. Arada aklıma geliçdiğinde uyap'tan bakıyordum ama bir şey gözükmüyordu. Bugün savcılıktan arandım. Karşı taraf zararınızı karşılayacak iban numarası vs istediler benden. İlk defa başıma geldiği için şaşırdım açıkçası süreç bu şekilde mi ilerliyor acaba. Hesabını da kontrol ettim henüz gelen bir para da olmadı. Süreç burda da mı yavaş işliyor.

Daha önce bu şekilde başına gelen kimse var mı?
Arsen01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynısını sordum fakat herhangi bir fark olmayacak denildi

Şunu arabulucuya söyleyebilirsiniz. Davamdan vazgeçmek uzlaşmak için tememrrütlü paramı faiziyle ödemesini istiyorum! Hakkın lakin iş uzatır konu uzatırsın. Ama hakkındır yani öyle birşey yapacaksan

O zaman ki verdiğim para karşılığı misal 100 dolar alınıyordu şu anda paranın geri ödenmesi paramın birebir alınmasıyla değer kaybetmesine bu da paramın kaybının şikayet sebebim ola gerekçelerle bağdaşık olarak içinde bulunduğum kayıbı telafini sağlamayacaktır. Tarafınıza yaptığım şikayet iddanamem dolandırıldığım üzerine olması suçu teşkili fiili gerçekleştirilmiş olarak varsayımdaki suçun sübutu görülse ve tarafınızdan giderilmek için arabulucuya verilse de şahsımın zararı tam tanzim edilmemiş olup bu konuda rızam da eksik olacaktır. Savcılık makamınıza bağlı arabculucunun tarafımın isteği olan fiil tarihinde kayıbım olan 1500 tl paranın tarafımca hesaplanan döviz karşılığınca bugünki bedeli XXX TL dir. Karşı taraftan bu bedelin tahsili olması şartı ile davamdan vazgeçmeye gönüllü olacağımın bildirilmesini tarafınıza arz ederim.

Şeklinde bir ön yazı dilekçesi çak ver aynı savcılığa 3 şey olacak savcı uzatma evladım diyip tatlı tatlı al 1500 ü git muhabbeti yaptırtacak yada ısrarcı olacaksın alacaksın yada karşı taraf yok diyecek ki sanmam dava açılacak