Önerilerinizi için çok teşekkür ederiz. Hangi yazıcıyı kullanıyorsunuz acaba? Seri üretim için maliyeti de çok yüksek olmadan önerebileceğiniz bir yazıcı var mıdır?
valla ben ender 5s1 aldım. yeni serisi ender K galiba. bu daha hızlıymış bendekinden. izlediğim videolarda hızlı üretim için bambu kullanıyorlar ama o çok pahalı birşey. ama aksesuarlarını falan alırsan çok renki baskıyı otomatik olarak el sürmeden alabiliyorsun. ama herşeyin bir pis yanı var tabii, bambu ve benzeri çok renkli yazıcılar filament değişimlerinde "kusuyor", yani içeride kalan filamenti dışarı boşaltıp yeni renktekini alıyor. bu da baya baya bir artık oluşturuyor.
gördüğğüm kadarıyla ender 3, ender 5 ve bambu, hatta ender pro aynı atölyede yanyana duruyor. herbirinden üçer beşer tane. hızlarına, baskı kalitelerine göre seçiyorlar hangisini kullanacaklarını. benim o kadar tecrübem yok, zamanla sen öğrenirsin o işleri. ben derim ki ender 5s1 iyidir. zorluk çıkarmadan, bıktırmadan, uğrştırıp işten soğutmadan işe başlatır. sonrasına bakarsın artık...