aklına gelmeyecek onlarca farklı yol denedim hocam,ne yaptıysam vermiyorlar.yeni domainler,eski domainler,eski ama kullanılmamış domainler,farklı ülkelere ait adsenseler,farklı yöntemlerle açılmış adsense hesapları,yeni gmaillar,eski gmaillar,yeni adsenseler,eski adsenseler,elle yazılmış özgün içerik,kopya içerik,spin içerik,translate içerik,yapay zeka ile yazılmış içerik,farklı dillerde içerikler vb yüzlerce farklı yol sayabilirim

diyeceksin ki senin pcde bişey var,elime geçen farklı pclerdede denedim.yetmedi,onay işi yapan o arkadaşlara dedim madem % 99.9 onay alıyorsunuz parası neyse vereyim her işiyle sen ilgilen.hesap açılışı,domain alımı,site kurulumu ve düzenlenmesi,sitenin adsense e hazırlanması vb ne varsa tamamını onay işi yapanlara hazırlattım.1 kişi çıkmadı onay alabilen.yerli/yabancı tamamı işin sonunda başarısız oldu ve paramı iade etti ortalama 3 ay sonra.
Valla sizde sorun var galiba, ben 1 ay önce yaptırdım. Site onay aldı şimdi ise adres, pin doğrulaması yaptırmayı bekliyorum. Tekrar birisine iş verdim şimdi onu bekliyorum.