@kerem645; Bu nasıl bir kelime nasıl bir ticaret ahlakı anlayışınız var giffgaff’cılara sizi bu kadar kinlendiren şey ne ? Fahiş fiyat sizi mi ilgilendirir burda her şey arz talep ile dönüyor bu simkartın onlarca satıcı var bu forumda biri 100 e satar biri 1000 e kimin kimden alacağı kimseyi ilgilendirmez ek olarak kimsenin ekmeği ile de oynayamazsınız
Yukarıda altı çizili yaptığınız yorum bu işi yapan arkadaşlara büyük saygısızlıktır
@OwlKing;
@anf690;
@ademakcan;
@farukturgut;
Kimsenin ekmeği beni ilgilendirmez bende işçiyim bende çalışıyorum ve Freelancer iş yapıyorum ama ücretsiz gelen bir şeyi pahalı satıp üstüne kargo ödetmek anlamadım onu geçtim benim ticaret ahlakım sizi ilgilendirmez. Konuyu bu kadar uzatmanın bir anlamı yoktu bu konunun ardından satışını yapanlar da oldu. Ben mi saygısızım anlayamadım lütfen üslubunuza dikkat ediniz kimseye hakeret etmedim.
Bu mesajı görmedim etiket için teşekkürler.
@kerem645; Öğrenci kardeşim senin benim ekmeğimle oynamak gibi bir durumun olamaz adama sorarlar sen hayırdır diye?. Lütfen oyna ekmeğim ile isteyen istediği fiyat ile yazar forumda öyle elinde maşa varmış gibi sağa sola ekmeği ile oynarım biliyorum da gibi kelimeler ile gelme. Fahiş fiyattanda verilir bedavada burada bu hattı bir çok kişiyede ücretsiz gönderdim haberin olsun senin. Ama lütfen ekmeğimiz ile oyna merak ediyorum.
Satışınızı yapmaya devam edin ekmeğinizde gözüm yok!
Ortalığa fitne, fesat ve Bozgunculuk saçan biri olduğunu düşünüyorum nedense bunun..
Bunun.. Lütfen tanımadan bilmeden yargılamayın 😄