r10da herhalde ilk RNDR diyen birisiyim ve maliyetim 1.6$ olduğunu eski mesajlarımda bulabilirsiniz. Hala satmadım. Satma aralığımın 20-50$ oldugunu da soranlara söylemiştim.
Şimdi 2017den beri kriptoda olan birisi olarak "Aklı başında olan projelere yatırın" kısmına katılmıyorum hocam. RNDR ilk görüp araştırdığımda aha dedim sektörün ihtiyacı olan bir proje bu. Ortak Havuz GPU fikrini duyunca tamam dedim bundan sonra RNDR toplamaya başlıyoruz. Şükürler olsun 1.6$ maliyetimle hala satmamış olarak bekliyorum.

Tabiki şu fikrine katılıyorum. 20x 25x yapmış bir proje buradan 20x tekrar yapması artık zor.

Ben güzel değerlendirdim ve değerlendirmeye devam ediyorum. Senin grafiğinde belirttiğin 3-4$ hedefinde asla geleceğine ihtimal vermiyorum. (kirpto tabi ihtimalsizi olanı gerçekleştirir) ama ben ihtimal vermiyorum.