Arkadaşlar son 7 ayda üst üste yaşadığım kayıplardan dolayı travmatik yaslar, ailesiz tek başıma kalışım gibi bazı durumlar var .

Ama ben son bir aydır çok kötü şeyler yaşıyorum. Sağlıklı düşünemiyorum. Konuşurken kelimelerin yerlerinde bozukluklar lar, Ler gibi ekleri kullanmama , uzun bir cümle kuramama, gibi durumlar oluyor . Bunun haricinde birde birşey düşünürken kitleniyorum... Mesela "arabanın tekerini arkadaşa vermek" ... Teker kısmına geliyorum düşüncem tekerde takılı kalıyor. Devamını getirmeye çalışıyorum diretiyorum. Ama olmuyor. 5 saniye sonra geçiyor..(bir bilinç kaybı olmuyor bu esnada hatta niye tekerde takılı kaldım kalmamaliyim diyip düzeltmeye çalışıyorum düşüncemi ama en az 10 saniye sürüyor) değişik bir şey. Nöbet atakları gibi iki günde bir olan bişey

Psikolojik nedenlerden dolayı mı beynim düzgün çalışmıyor yoksa nörolojik sıkıntılarım mi var (çocukken epilepsi geçmişim var)

Son bir aydır bu söylediklerim çok şiddetli şekilde oluyor.. annem olmadığı için komşulardan yemek geliyor... Akli dengem o kadar bozuluyor ki artık bir ihtimal gönderilen yemeklere mi birşey koyuyorlar da bende böyle etki ediyor diyecek duruma geldim.. (bu bir paraniya belirtisi değildir.. binde bir bile olsa benim ölümü veya aklı dengemi kaybetmemi isteme ihtimalleri olan kişiler var . Henüz tapusu bende olmayan 30 yıllık sermayem var . Ben olmasam pay onlara düşüyor

Not
Pskoljik acılar 7 ay önce başladı
Duygusal dusuncesel bozukluklar 1 aydır var
Epilepsi en son 15 yıl önce olmuştu.. 15 yıldır yok .epilepsiyi gecmisimle ilgili bilginiz olsun diye soyledudm