tutulamamış bir smm panel sahibi olarak bir kaç şey yazmak istiyorum,
öncelikle çok ciddi sermayeler gerekiyor bunu bilmeni isterim tanıtım kısmında, smm panel çok geniş bir pazaryeri ve bu ağda çok ciddi yatırım yapan paneller kazanmaktadır bunları google da smm panel yazsanız anlarsınız,
vergi muhabbeti ise pay tr ve shopier den vergi levhasız ücretsiz bir şekilde ödeme almak için kayıt oluşturabilirsiniz tabi her ödemenin komisyonunu alıyolar.
Uygun fiyatlı api çekebileceğiniz sözde ana bayiler bulmanız gerekiyor.
Son olarak eklemek istediğim şunları düşünmenizi isteyeceğim örnek; 1k instagram takipçiyi 10₺ ye aldığınızı varsayalım siz bunu 20₺ ye satsanız kimse panelinizi tercih etmez 11₺ye sattsanız sizin reklam hosting giderlerinizi dahi karşılamaz.
İşin özü kardeşim bende çok hevesliydim bu sektörde bi o kadar da istekli fakat harcadığım parayı amorti dahi edemedim.
Önerim; Kendine +500K bir instagram hesabı yap ve potansiyel müşteri bulma arayışına gir takipçi beğeni satın alabilecek hesapları bul (butik, emlak, restorant vb.) bunlara takipçi satmaya çalış öncelikle hediye takipçiler gönder güven için, Sloganın da Güvenirliğini arttırmanın tam zamanı, Senin fenomenlerden ne eksiğin var gibisinden.
CÜMLETEN HAYIRLI SAHURLAR