Gerçek bilim: sülük canlısını incelemek, vücudumuzdaki farklı bölgelerdeki kanları incelemek, slüğün davranışını incelemektir. Bunun sonucu olarak elde edilen verilerle bir açıklama yapılır. Bilimsellik budur.
Sülük ve hacamat gericiliktir demek EVRİM TEORİSİNE TAPMAKTIR. BİLİMİN ŞU ANDA BULUNDUĞU NOKTAYA TAPMAKTIR.
Gerçekbilim araştırma inceleme ve öğrenmedir. yerinde sayan blim bilim değildir. Sözde bilimsellik adına o anda bulunduğu noktayı kutsayan insanlar muhafazakar tutucu bilim putuna tapan insanlardır.
Eskiden okulda atom nedir, maddenin parçalanamayan en küçük yapı taşıdır deniliyordu. Bunu ezberletmeyi bilim zannettiler. Gavurlar ise atomu parçalayıp ileri gittiler.
Katı sıvı gaz diye yıllarca maddenin 3 hali olduğunu öğrettiler. En sonunda plazma diye bir halden bahsettiler. Üniversiteye kadar ben bunu hiç duymadım.
Okullardacateist olara kyetiştirilen öğretmenler, müslümanlara yobaz demeyi bilim zannettiler. Bu ytüzden türkiyede onlarac yıl bilim ve teknoloji üretilmedi. Bireyler hep avrupaya amerikaya tapar bir hale geldi.
Yılların ateisti olarak en çok Müslümanlarla değil en çok "dine göre doğru olan herşeyi kötüleyen ateist" kesimle uğraştım. Çünkü evrime inanan bir ateist olarak ta "Dinin gelişen zekamiz sonucu oluşacak olan kayiplarda vicdan azaplarini hafifletmek, sosyal sürü halinde yaşamı dizayn etmek için bizzat evrim sürecinde oluşmuş bir zorunluluk olarak görüyorum dini. Çünkü düşünsene vefat eden birine duyduğun vicdan azabın nasıl geçerdi öbür dunyada helallik düşüncesi olmasa? . Ben en kaba hali ile anlatmaya çalıştım. Genel olarak daha kompleks bir konu ama temel yönü bu