Selamlar, forumda beni tanıyan hocalarım bilir kişiye özel mousepad üretiyorum.
Forumdan belki günde 7-8 kişi mousepad için yazıyor fiyatı söyleyince ya laf yiyoruz yada geri dönüş alamıyoruz.
Bu gördüğünüz herhangi bir sitede kişiye özel baskılı mousepad fiyatı. Kargo hariç fiyat ve en küçük 2. boy.
Bizim xxl ürünümüz 90x40 kargo dahil şekilde bile bundan çok daha uygun fiyatlı.
Bazı arkadaşlar yazıyor yok şu pazaryerinde şu kadar şu kadar çok pahalı indirim yap.
Bende rahat bir şekilde madem daha uygun ordan al diyorum. Forumda bile avmlere toptan ürün veren arkadaşlarla çalıştım. Aynı kalitede ürünlerin piyasa fiyatı 800-900 ₺. Hatta sadece yurtdışında olan trde hiç olmayan modeller var yurtdışından buraya gelişi 1500₺yi bile geçebiliyor.
Ki pazaryerinde peynir parasına satılan padleri alıyorlar beni dinlemeyip, 1 hafta sonra yırtılınca bana yazıyorlar haklıymışsın diye, üstüne birde sizin üründe de böyle olur mu acaba lafı yiyorum gerçekten aklî sınırlarımla oynuyorlar.
Yaşadıklarım artık canıma tak etti, tek tek açıklamaktan yoruldum. Şak diye bu konu linkini atacağım laf eden arkadaşlara.
Birde şöyle tiplemeler var, ürünü aldım 4 gün oldu daha kargoya vermedin. Özellikle konulara kişiye özel ürün olduğu için kargo süreci 1-2 gün sürmez diye belirtiyorum, belirtmeyi unutsam bile erken kargo garantisi vermiyorum.
Geçten kastım en fazla 5 iş günü içinde veriliyor kargoya, yok şurdan baskılı kupa aldım yok kılıf aldım 3 günde geldi diyorlar.
90X40 GİBİ BİR BOY A+ KALİTE BASKI VE KİŞİYE ÖZEL BASKI. BİR TİŞÖRT BASKI BİLE 30 DAKİKA SÜRERKEN 1 METRE PROFİL PADİN BASKISI 10 SANİYE Mİ SÜRECEK?
Günde 20 ürün basılıyor diyorum her biri yarım saat sürüyor diyorum yoğunluk var desene diyor. Yoğunluk yok sizin siparişler sıraya alınıp basılıyor 1 hafta sürmeden kargo takip linkini iletiyorum yine laf yiyoruz.
Yok ben x yerden aldım 3 günde geldi diyorlar. Türkiye'de de 90x40 parakende baskı yapan tek biziz bari yaptığınız ticaretin içine fesat karıştırmayın, sonra şikayet konusu açacağım vs vs adamı kanser ediyorlar.
Sinirlendiysem affola, canıma tak etti minik bir bilgilendirme yapmak istedim. Hayırlı ramazanlar dilerim.