valla ben o işin ticaretine girmeye hiç niyetli değildim. ama sağdan soldan tanıdıklar arkadaşlar birşeyler istemeye başladı. kahve öğütücünün kırılan debriyaj parçasıi onun bunun şusu busu, elektrik süpürgesi parçaları, konteyner ev zımbırtıları, arabaların orası burası, bisiklet parçaları, mutfak robotlarının kırılan dökülen parçaları... hatta bir teknenin benzin filtresi tutacağı... yok yahu ne parası filament parasını ver yeter falan derken baya baya para dönüyor o işte... hediyeler bedavaya geliyor o da cabası...
ama unutma ki benim şirket fatura ve bu işten geçim derdim biye birşeyim yok. işi profesyonelliğe dökünce eminim ki bunlar yetmez. reklamını bile karşılamaz...
bu devirde zor işler girişim işleri. aman iyice ölç biç, sağlam bir exel tablosu yap...
ama şüphesiz ki önümüzdeki seneler "atıp yenisini almak" yerine "tamir etmek" dönemi olacak.
çizim konusunda da onshape öneririm. benden söylemesi.
sana kolay gelsin...
Önerilerinizi için çok teşekkür ederiz. Hangi yazıcıyı kullanıyorsunuz acaba? Seri üretim için maliyeti de çok yüksek olmadan önerebileceğiniz bir yazıcı var mıdır?