Merhabalar hocam dikkate alman gereken önerileri bırakayım aşağıya
1- GPS için turuncu ekipmandan şaşma.
2- Kasko için nur sigorta , motosiklet kaskosu olarak görüşme sağla.
Dip not : kasko karşılığındaki değer ve kaskonun kapsadığı şeylerin türüne göre fiyatlar değişir. Ehliyet yaşınıza motosikletin yaşına göre farklılık gösterebilir. Fakat aynı değerler olup olmadığından emin olun. Misal 30 madde sunan yer size 10 bin diyorsa 5 madde sunan yer 7 bin diyorsa 30 maddeyi kapsayan çok daha garantilidir.
Açık garajınız varsa kasko kapsamaz bunuda baştan belirteyim. Çoğu firma kabul etmez. 1. madde ve firmayla mutlaka görüşün
Önemli olan kaskodaki şartlar. Ucuza kaçarsınız şartlarda bir madde desteklemezse karşılamıyorlar. Bir ara bende kasko yaptıracaktım ucuz olanların maddeleri okudum çalınması için kapalı garajda olmalı ve o garajda bide kamera olmalı gibi maddeler var. Yani kapalı garajı nerede bulacaksınız yoksa. O yüzden firmalardan sözleşme ve hangi durumlarda karşılamıyor onları sorup araştırın.
Evet kaskoda ucuza kaçırmamalı bunun farkındayım ama İstanbul şartlarında malesef garaj bulmak zor. Maksimum apartman içinde durabilir zaten bir kamera takarım ama kasko karşılayacağını sanmıyorum.. bazen şu çalıntı olayları beni bir şeyler almaktan vazgeçiriyor, usandım.