4 Aydır ilgilenemediğim siteleri başka projeme kaynak yaratmak için satışa çıkartıyorum.
6 Aylık ortalamaları alınıp hesaplanmıştır 2 si niche 1 tanesi kurumsal devlet ile ilgili sitedir.
Ben 4 aydır tek bir içerik dahi girmedim dönemsel düşüşler yaşamaktadır meraktan pm istemeyiniz niche olduğu için verilmeyecektir.
Tüm detayları resimlerde anlattım 2 siteye dokunmasanızda uzun süre ekmeğini yersiniz kamu sitesine içerik eklenmediği için düşüşe geçmiştir eklenirse katlayabilir.

1. Site bir çok kişinin kullandığı araç sitesidir. Karekod barkod vs üzerine diyebilirim ama anahtar kelimesi bunlar değildir anahtar kelimesinde 50 kelimede 1. sırada rakipsizdir.
  • Site adresi: (Site ismi konuya yazılabilir veya özel mesaj ile verilebilir.)
  • Sitenin aylık getirisi: 4000 tl
  • Sitenin açılış tarihi: 2022
  • DA / PA Değerleri: Organik olmayan (sahte) bir şekilde DA / PA arttırımı yapılmış sitelerin değerlerin yanına ""Bu sitenin DA / PA değerleri organik olmayan bir şekilde arttırılmıştır." yazması zorunludur.
  • Kategori / sitenin içeriği: Araçlar
  • Günlük hit sayısı: Ort 1000 - 1300 tekil kullanıcı
  • Ziyaretçi kaynağı: %80 organic %20 aktif kullanıcılar
  • Domainin yaşı: 2
  • Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Tüm site sınırlama yok
  • Hosting dahil mi?: Devir edilene kadar idare edilir
  • Banlı olduğu sponsor var mı?: yok
  • Banlı olduğu arama motoru var mı?: yok
  • Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Lisans Yok
  • Yazılım lisans sonlanma zamanı: -
  • Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: -

2. Site son bir kaç yılda popüler olan bir oyun & eğlence sisteminin adını içeren sitedir.
Nasıl oynanır nasıl kazanılır gibi içerikler vardır TBM si oldukça yüksek niche bir sitedir tek tıklamada 70 tl gördüğüm günler vardır.
  • Sitenin aylık getirisi: Ortalama 1500 tl
  • Sitenin açılış tarihi: 2022
  • DA / PA Değerleri: Organik olmayan (sahte) bir şekilde DA / PA arttırımı yapılmış sitelerin değerlerin yanına ""Bu sitenin DA / PA değerleri organik olmayan bir şekilde arttırılmıştır." yazması zorunludur.
  • Kategori / sitenin içeriği: Spor Oyunları
  • Günlük hit sayısı: 60/90 tekil kullanıcı
  • Ziyaretçi kaynağı: %100 Organic
  • Domainin yaşı: 2
  • Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Tüm site sınırlama yok

3. Site memurlar için iş ilanları sitesi wordpress tabanlı
Ben aldığımdan bu yana hiç içerik giremedim .Almadan önce günlük 150-200 tl kazandırdığı oluyordu.
4 aydır içerik girilmedi kazanç 50 tl seviyelerine düştü alan kişi içerik girişi yaparsa aynı seviyelere çıkar.
  • Sitenin aylık getirisi: Ortalama 1500 tl
  • Sitenin açılış tarihi: 2019
  • Kategori / sitenin içeriği: Memur iş ilanları
  • Günlük hit sayısı: 500-600 tekil kullanıcı
  • Ziyaretçi kaynağı: %95 Organic
  • Domainin yaşı: 5

3 SİTE İÇİN TOPLAM İSTEDİĞİM FİYAT 150.000 TL DİR
TÜM DETAYLARI AÇIKLADIM RESİM ATTIM HERKESİN VAKTİ KENDİNE GÖRE DEĞERLİ PM SİTEYİP NİCHE SİTELERİ MERAKTAN SORMAYIN.
AYRI AYRI SATIŞ YOKTUR SATILIRSA YİNE FORUMDAN BİR PROJEYİ KOMPLE ALACAĞIM OLMAZ İSE ALMAKTAN VAZGEÇECEĞİM ACİL LAZIM DİYE DÜŞÜNEN ÖLÜCÜLERİN BİLGİSİNE

İLETİŞİM : WHATSAPP