SaMuSiA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam nacizane önerim nefretle başa çıkmak zor biliyorum. Ama kendini zehirleme. Duygularını kabul et zamanla geçecek. Affetmeyi dene en iyi çözüm bu. Zorlanırsan yardım al. Kendine sevdiklerine ve güzelliklere odaklan. Sen bu nefretten daha güçlüsün. Pes etme
Çok teşekkürler bu yorumunuz bana çok iyi geldi gerçekten. 5 yıldır görmediğim desteği tek bir yorumda görmek duygulandırdı beni... Anlaşılmak, empati duyulduğunu hissetmek o kadar güzel ki...

agg1401 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende nefretle yaşıyorum, hâyâtım alt üst eden birisi var. Yaşıyoruz yaşamasına da. Hâyât mı beni yaşıyor, ben mi? İnan hâlâ çözemedim.
Yalnız olmak en iyisi sanırım hocam, bir süre en azından toparlanma kadar...

Arthur24 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Affetmekle kurtulabilirsiniz hocam. Affedince biter
Affetsem edeceğim ama pişman değil, özür dilemiyor, karakteri, düşünceleri acayip degisken birisi. Dün ayipladigi şeyi ben yapsam beni ayıplar ama kendisi yapsa bugün o şeyi ayiplamaktan vazgeçer kendisini haklı bulur, ben böyle böyle dediğimde ise yaptigini savunur, asla pişmanlık bilmeyen, özür dilemeyen birisi, bu yüzden o kadar değersiz, zayıf ve erdemden yoksun birisi ki. Çoktan affederdim belki ama sorun hala haklı görmesi, bile bile her şeyi reddetmesi, çok sinir bozucu birisi gerçekten. Düşündükçe yine nefret ettim.