Merhaba arkadaşlar, bir kişiden uzun zamandır nefret ediyorum ve geçmek bilmiyor. Bir aydır sürekli tekrar tekrar alevleniyor nefretim durdukk yere. Aklıma yaptıkları geliyor.

En fazla 1-2 gün nefret edip sonra umursamıyorum insanları genelde, şu an da hayatta kimseden nefret etmiyorum ama bu insandan ölesiye nefret ediyorum, yani anlatamam. Nefretimden kendi hayatıma son vermek isteyecek kadar, dayanılmaz bir nefret ediyorum bana yapılan haksızlığa ve yalan onca söz yüzünden, haksızlığa asla gelemiyorum, nasıl yapabilir falan diye düşünüp durmaktan beynimi yiyorum. 1 aydır durumum böyle, burada arada boş boş yorumlar atıp, insanlar ile konuşuyorum, trolluyorum, ticaret yapıyorum, unutturuyor ama en ufak boş anda tekrar nefret ediyorum.

Kelimelere yetmeyecek bir nefret bu, daha özelini anlatamam çünkü karakterim el vermiyor özel meseleleri başkalarına anlatmaya ama benim için özel sandigim birisi olduğunu düşünün önceden. İntikam almak istiyorum, rahatlamak istiyorum, ama bu şiddet veya başka bir şey değil, bir şekilde bana yasattiklarinin tüm bedelini ödetmek istiyorum, anlasın artık istiyorum, görsün artık yaptığıni.

Ama vaktimi harcamaya, hayatımı intikam hırsı, öfke ve nefret ile heba decek kadar da değmeyecek, bomboş bir insan, hiçbir şeye değmeyecek de birisi aynı zamanda. Niye bu kadar nefret ediyorum, bunun için mi bu kadar nefret bu kişi için mi... Falan diyorum. Ama işte duygularima hakim olamiyorum.

Bu nefretten nasıl kurtulabilirim, asabilen var mı. Nasıl aşılır? Hayatimin sonuna kadar nefret etmek istemiyorum o kadar basit birisi ki çünkü, hatirlamaya dahi değecek bir insan değil.