Merhabalar,
Dostlar uzun süredir sunucu sistemleri kullanmaktayım ama genel olarak pek çoğundan memnun kalamadım. Yıllarca sürekli sunucu değişikliği yaptım bir türlü tam verim alamadım.
Şimidi de kullanmış olduğum sunucunun yıllık süresi doluyor ve yeni bir sunucu arayışına girmek istiyorum aktifte kullandığım sunucu çok dengesiz bir şekilde zam yoluna gitmiş takibimde olan
Godaddy firmasının paketleri var aktifte kullandığım sunucu narin firmasında bulunan bir sunucudur. Bundan öncesinde kullandığım sunucu ise turhost firmasında bulunan orta segment bir sunucuydu.
Eski sunucularımda hiç bir sitemde virüs saldırı söz konusu olmamıştı bu kısımda hem wordpres sitelerim hem de php sitelerim çin vürüsü yani index virüsüne maruz kaldı...
Kullandığım paketi ve almayı düşündüğüm paketi aşağıda belirtsem fikir belirmemde yardımcı olur musunuz?
Önereceğiniz firmalar konusunda da açığım hem performans hem de maliyet noktasında memnun olacağım ek olarak'ta destek noktasında iyi olan bir firma önerisinde bulunur musunuz?

Aktifte Kullandığım Paket:

CPU : 8 Çekirdek 8 Ram

100 GB SSD

Ziyaretçi : 100.000 / Günlük CWP Panel

Fiyatı : 15.000 TL'ydi Şimdi 25 bin oldu.

Godaddy Firması Sunucu:
4 vCPU / 16 GB RAM
200 GB NVMe depolama alanı

3 Ek İp
Fiyatı: 14 Bin TL panel dahil.

Godaddy Firması Paylaşımsız Hosting:
16 GB RAM, 8 vCPU
300 GB NVMe depolama alanı
15 Bin TL

Bu iki firmada fiyatları ilk alımda yarı fiyatına alabiliyorum.

Turhost Firmasıda Ortalama bu özelliklere yakın paneli ile birlikte 20 bin tl'ye çıkmak'ta görüşlerinizi merak ediyorum.