reallegal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkiye'deki arbaa fiyatlari kadar saçma bişey yok ya Gürcistan'da 2000$ olan arbaa Türkiye'de 15000$

Ayrıca 30 yaşındaki hurdalara Tofaş vs 200 bin vermek akıl karı değil gibi geliyor bana artık

Araba almaktan vazgeçtim gittim altın aldım gram 2000 ken 1.5 ay önce şuan altin %20 etti araba fiyatları hala hiç artmadı kredi cekemedigi için millet araba alamıyor

Seçimden sonrada altın artar araba fiyatları sabit kalır diye düşünüyorum hurda ne kader degerlenebilir ki?
ben de bu mantık da düşünüyorum araç fiyatlarının artma sebepleri

covid insanlar araç alıp köye, dağa, ıssız vs yerlere gitme amacıyla araçlara yöneldiler o sırada birden çip krizi çıktı bu sefer araç fiyatları patladıda patladı

alfa romeo tonale bu

bu mantıkda araçlar kusursuz vs değil elbette ancak çoğu ilan bu boyutta, tabi uygun girip direkt satılan vs de var araca ve alıcıya göre değişir ancak şuan istanbuldayım araçsız her lokasyona gidebiliyorum nerdeyse ha tek sıkıntısı tatil vs zamanı ondada araç kiralarım diye düşünüyorum çünkü her geçen gün dolar euro karşısında araç fiyatları düşüyor istediği kadar yükseliyor diye gözüksün 2023 9. ay da aynı parayla dolar euro alsan şuan bozdursan geri aynı arabayı alıyrosun + cebine para kalıyor ki bu mesele böyle böyle gidicek gibi duruyor, Araç fiyatları 50k koysa üstüne o sırada dolar euro bandında 50 den fazla kazanıyorsun yüksek miktar da daha da yükselmekte bu oran, tamam 0 araç da yükseliyor eyvallah da dolar euro altın gibi birden laps diye yükselmiyor veya mevduat faizi kadar getirisi yok araçların şu sıralar

yatırım tavsiyesi değildir.