melihgnc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@obas; hocamdan eğitim aldım, inanılmaz taktikler verdi kendisi tam da anlattığınız konu üzerinde kendisinden eğitim isterseniz tavsiye ederim.
Teşekkür ederim. @obas; konularınıza baktım ama göremedim nasıl bir eğitim veriyorsunuz hocam? Açıkçası tüm vaktimi ayırmak da istemiyorum site linkini paylaşarak büyütmek gibi basit bir yolu varsa eğitim alabilirim bende.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
30 a yakın haber facebook sayfam var.Günde 6-7 resim 8-14 arası haber linki paylaşıyorum.Sayfaların bir kısmını satın aldım bir kısmını sponsorla büyüttüm.Yani cebinizde bi 50-60k varsa sektöre girebilirsiniz hocam.Nasıl sayfa büyüteceğinizi bilmiyorsanız eğitimim var uygun fiyata veririm.
Deneyimlemeden direkt o kadar bütçe ayırmak istemem ama gerçekten güzel geri dönüşü olan bir ise yapılabilir görünüyor. Eğitiminizi alabilirim ücret ve iban bilgisi iletebilir misiniz?

Abdullah07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sponsorlu reklamla zaten yapan yapıyor bu dediklerinizi.Ek olarak adam websitesinde ürün satıyor sayfa olmadan genelde reklam çıkılmaz zaten.Aktif şu an 3 kişinin reklamını yönetiyorum hepsinin de amacı farklı.Reklam harcaması olmadan da uğraştırır sayfayı büyütmek.Emek ister.
Peki bu tek bir sayfa ile tek bir iş olarak yapılabilecek kadar güzel bir iş mi? Ürün satanlar için falan mantıklı olabilir ama bilgi sitesi bu tarz bir yöntemle nasıl büyür ve geri dönüşü olur onu kestiremedim.