Sayın @ServerPark; Moderatör,

Ben görseller ile durumu pekala açıkladım fakat, kişinin daveti sonrası yaptığı yorum içeriğine sıralı görsel içerikleri ile benzer cevabı vereceğim,

" Merhaba, ilgili üyeye ilk test verdik. İlgili üye test ettikten sonra ürünü satın almıştır. "

Cevap ;
Testlerimde proxy’nin ihtiyaç duydugum sosyal medya ve API servislerinde herhangi bir ban/engel durumu oluşturmadığı hususunu test ettim, multi thread bir test gerçekleştirmedim, Neden ?

Proxy hizmetlerinde birçok sağlayıcı ilede teyit edebileceğiniz gibi eğer sağlayıcı bir THREAD limiti belirtmemiş ise, sağlanan port miktarı 1.000 yada katları, her port için benim kullanım hakkım mevcuttur, siz bu yapıyı bu şekilde sağlamakla mükellefsiziniz, eğer sunucu yapınız ve kaynaklarınız buna el vermiyorsa, satış esnasında benim size multi thread kullanıp kullanmayacağımı söylemem gerekmez, aksine sizin thread limitiniz oldugunu belirtmeniz gerekir.

"Kendisi başta Yüksek Toplu istek atacağını belirtmemiştir.
C : Proxy kullanım amaçları belirlidir, sağlayıcı olarak bir thread limiti belirler veya belirlemezsiniz, eğer negatif servis problemleriniz varsa bunu öncesinde belirtirsiniz kullanım endişeleriniz varsa multi thread hakkında siz soru sorabilirdiniz.
Benim sunucularım toplu istek atmaya uygun değildir.

C : Yukarıdaki cevabım aynı.
Bunu belirten müşterilerime de duruma göre özel sunucu açmaktayım. CPU oranı yüksek.
C : Yukarıda verdiğim cevaba ek olarak, mesajın sonunda mağduriyetim sürerken sizden "3.000" porta yükseltin o halde dedim, buda açtıgım konu içersinde kanıtları ile mevcuttur ancak mağduriyet durumum nedeniyle farklı altarnatif aramak zorunda kaldım ve cevap alamadım.
Şuan aktif olarak kullandığım serverdeki hız ve bağlantıdan hiç bir müşterim şikayetçi değildir. "

C: Diğer müşterilerinizin problemsiz hizmet almasına sevindim, ancak bu içinde bulunduğumuz durumu değiştirmiyor ve bu açıklamanın bir faydası yoktur.

"Kendisi test etmeden alsaydı eksiksiz iadesini yapabilirdim. Fakat kendisi ürünü test ettikten sonra uygun görüp satın aldı."
" Ben kullanmadığını nerden bileyim. "
C : İlk satırlarınız sırasıyla loop'a girmiş gibi görünüyor tam olarak anlamlandıramıyorum ve size whatsapp üzerinden konunun içersindede yer alan sulh olmak adına uzun ve yaklaşım olarak hiçbir kötülük barındırmayan mesajlarım varken tam olarak neyi sorguluyorsunuz ?

"Ve belirtmek isterim ki Toplu istekler bağlanmakta. Ama MAX:200. yani kişi şunu istiyor ben aynı anda 1.000 adet bağlanmak istiyorum."

C : Satış konunuzun hangi kısmında yada satın alım esnasında hangi mesajınız bizlere MAX:200 cevabını belirtmiştir ?

"Bu normal bir durum değil anormal bir durumdur. Kişi bunu başta belirtseydi veya test aldığı zaman bu şekilde olacak deseydi ona göre başta belirtirdim."

C: Size göre anormal bir durum olabilir ancak 1K gibi küçük bir rakam proxy sektörü için normal kabul edilebilir, proxy satış kategorisine bir konu açalım ve bu talebi yineleyelim diğer sağlayıcıların fikirlerini alabilirsiniz.

"Ben kendisine ücretsiz bir şekilde (Ek sunucu ücreti almadan) sorunu çözeceğimi belirttim ama kişi sonradan /48 blok işine yarayacağını söylemiştir."
"Yani bir sorunu çözerken ekstra bir sorun daha çıkarıyordu. Madem /48 işine yarayacaktı neden Test uygun dediniz."

C : Bizim problemimiz bunlar değil, ancak biz kendi ekibimiz içinde ufak bir yanlış anlama yaşadık verdiğiniz blok zaten /48 bunu siz bilmiyor gibisiniz bu başka, 48 üzerinden 64 subnetler create ediliyor olağan dışı bir durum yok herşey doğru, sadece biz kendi içimizde yanlış anladık ancak problem thread limitiydi ve mağdur edildik, size başka bir problem çıkarmadık.

"Sonuç olarak verdiğim hizmet sorunlu / kusurlu değil."

C: Hizmetiniz kusurlu.

"Kişinin almak istediği hizmet normal verilen bir standart hizmetin üstünde."

C : Proxy hizmeti sağlıyorsunuz hizmet şartlarını siz belirlersiniz, standartların üzerinde bir hizmet değil ancak sizin hizmet standartlarınızın üzerinde kalıyor olabilir, konunuzu güncellemenizi tavsiye ederim.

"Eğer olumsuz bir durum olsaydı (ilk verilen test için geçerli) ödeme bilgisi istemezdi."
C: Loop tekrarı mesajınıza tekrar cevap şikayet konu içeriğimde test hususunun yanıtı mevcut.

"Ve belirtmek isterim ki yardımcı olmak adına kendisine ben ekstra 500 Port daha açıp vermiş bulunmaktayım."

C: Henüz 1.000 portu kullanamıyorken + 500 ü kullanmak nasıl mümkün olabilir ki ? lütfettiniz.

Moderatörün kararını saygıyla karşılayacağım, tekrar cevap gerektirecek bir durum olduğunu kendi açımdan düşünmüyorum.