Akıl mantık işi değil ya şunu anası babasıymış gibi savunanlar var hala sektöre dün girmiş bugün trader kesilmiş tipler... Öncelikle çizgi çekmekle kimse zengin olmaz 4 yıldır çizgi çeken biri olarak söylüyorum... Aklı başında mantıklı projeye para yatır 1-3 yıl bekle paranı fazlasıyla geri al bu işin asıl mantığı budur... Manipülasyona bu kadar açık piyasalarda çizgi çekmenin önemi yok biri gelir tweet atar yerle bir eder biri gelir tweet atar dünyaya evrene zerre faydası olmayan "meme" coinler ile insanları milyoner yapar...
Hali hazırda zaten 40x yapmış bir coin kardeşim bu coinden daha ne bekleyebilirsin? şuradan yapsın yapsın 2x,3x oda bir ihtimal... Bu sektörde tepeden girmek diye bir şey vardır şu coine şu seviyelerden girmek ekstra bir risk... Hali hazırda bu yürüyüşünü yapmamış bir çok coin var gidin risk alacaksanız onlarda alın zaten efsanevi bir yükseliş yaşamış coine belki çıkar diyerekten terste kalmayı niye göze alıyorsunuz

Forumda da var bir rndr savunucusu bu tür kişiler genelde boğada ortaya çıkar acemi şansı denen şey gördüğü coinlere 3,5dolar para atar malum boğada parayı havaya atsan yere düşene kadar zaten 2x yapıyor bunlarda kendini gelir trader sanar....
Sektörde yeni iseniz yapacağınız en önemli şey twitter fenomenlerinin ve daha ne kazandığı belli olmayan kişilerin paylaşımları ile alım yapmayın...
Binance'ın da dediği gibi
"hızlı koşmanın kazandırması garanti değildir ancak istikrarlı olan yarışı kazanır.!"
Ben rndr eklemesi de yapıyorum sepete yapmıyorum değil... fakat benim yaptığım asıl iş bu arkadaşlar

varımı yoğumu yatırmıyorum vadelide 3,5x ile parayı katlıyor bugün girdiysem bir kaç saat sonra çıkıyorum... Uzun vade için bekletilecek bir coin değil..
Paylaşımlarım tamamen kişisel görüş ve deneyimlerimdir genelde söylediğim her şey o doğrultuda ilerler fakat yine de hiç biri yatırım tavsiyesi değildir