CarlManfred adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başlıkta sanki herkes böyleymiş gibi yazdım, hakkıyla yapanlar kusura bakmasın, sözüm meclisten dışarı ama ne yazık ki 10 kişiden 9'unda bunu görüyorum.

Reklam veriyorsun, reklamdan doğru düzgün sonuç gelmiyor bunu anlıyorsun, bi bakmışsın sana bot takipçi beğeni atmaya başlamış, hani ben kerizim ya, anlamayacağım.

Hesap kilitleniyor açtırmak için yazıyorsun, ücreti söyleyip açarım diyor, sonra uğraşıyor açılmıyor. ben elimden geleni yaptım diyor, parayı alıyor.

Chatgpt alıyorsun, 500 kişiye verilen hesabı veriyor 3 günde bir banlanıyor, şanslıysan sabah 6'da bi tane görsel oluşturabiliyorsun.

Midjourney alıyorsun 30 günlük, 5 gününde şanslıysan kullanabiliyorsun.

En komiği de , alırken 0.3 snde yazan adam, sorun olduğunda şikayet olduğunda 500 saatte anca yazıyor. Bir de laubali şekilde konuşuyor, alırken efendisin, para geçtikten sonra lan demediği kalıyor.

Hani son zamanlarda çok görüyorum, iş yok, satışlar azaldı vs vs. Biraz da sebebi kendinizde arayın arkadaşlar.
Hocam en basitinden takipçi mi alacaksınız gidip ucuzunu alırsanız kötü gelir araştıracaksınız. Hesap mı açtıracaksınız yüksek fiyat çekmeyenler yalan dolan şahsen hesap açma işlemlerim 100Dolardan başlıyor TR için yüksek fiyat ama işimiz sağlam. Kısacası ucuz etin yahnisi yenmez başka bir söz söylenmez. Ha yine de işini kötü yapıp yüksek ücret alanlar var ise şikayet açmaktan çekinmeyin