Merhaba, ilgili üyeye ilk test verdik. İlgili üye test ettikten sonra ürünü satın almıştır.
Kendisi başta Yüksek Toplu istek atacağını belirtmemiştir.
Benim sunucularım toplu istek atmaya uygun değildir.
Bunu belirten müşterilerime de duruma göre özel sunucu açmaktayım. CPU oranı yüksek.
Şuan aktif olarak kullandığım serverdeki hız ve bağlantıdan hiç bir müşterim şikayetçi değildir.
Ürün sorunsuz olarak teslim edilmiştir. 10 dakikada bir ipler yenilenmektedir. Server üzerinden port açılmıştır.
Kendisi test etmeden alsaydı eksiksiz iadesini yapabilirdim. Fakat kendisi ürünü test ettikten sonra uygun görüp satın aldı.
Ben kullanmadığını nerden bileyim.
Ve belirtmek isterim ki Toplu istekler bağlanmakta. Ama MAX:200. yani kişi şunu istiyor ben aynı anda 1.000 adet bağlanmak istiyorum.
Bu normal bir durum değil anormal bir durumdur. Kişi bunu başta belirtseydi veya test aldığı zaman bu şekilde olacak deseydi ona göre başta belirtirdim.
Ve ben kişiye her hangi bir destek
vermemiş bulunmamaktayım.
Kendisi ile ilgili sorunları elimden geldiğince çözmeye çalıştım. Pazar günü ticaret yapıldığı için haliyle geç dönmeler olmuştur.
Ben kendisine ücretsiz bir şekilde (Ek sunucu ücreti almadan) sorunu çözeceğimi belirttim ama kişi sonradan /48 blok işine yarayacağını söylemiştir.
Yani bir sorunu çözerken ekstra bir sorun daha çıkarıyordu. Madem /48 işine yarayacaktı neden Test uygun dediniz.
Ben kişinin kullanıp kullanmadığını bilemem.
Sonuç olarak verdiğim hizmet sorunlu / kusurlu değil.
Kişinin almak istediği hizmet normal verilen bir standart hizmetin üstünde.
Mesajlarda da görüleceği gibi testi verdikten sonra
Benden ödeme bilgisi istemiştir.
Eğer olumsuz bir durum olsaydı (ilk verilen test için geçerli) ödeme bilgisi istemezdi.
Ve belirtmek isterim ki yardımcı olmak adına kendisine ben ekstra 500 Port daha açıp vermiş bulunmaktayım.