Kendisinden reklam danışmanlığı aldığım @eyalnizog; bana ulaştı ve buraya iletmemi istedi, bir çözüm talep etmekte:

Alıntı
R10 Platformu üyeliğim haksız yere daha olayın ne olduğunu bile anlamadan dinlemeden kapatıldı modaratörlerle iletişim bile kuramadım mesajlara bakmıyorlar platin üyelik almıştım daha dün 10 tane iyi puanım varken bir eksi puan için üyeliğim kısıtlandı her şikayette bu olacaksa satıcı hep mağdur olur bazı müşterileri memnun etmek imkansız zaten ihtimal bile yok ben reklamcıyım müşterim masaj salonu reklamı açmamı istedi bana düzgün bi iş yaptığını müşterilerinin hepsinin düzgün olduğunu o tarz bi durum olmadığını söyledi lakin reklamı çıktıktan sonra rengini belli etti daha doğrusu bazı sslerden anladım bu yüzdende reklamı hemen kapattım parasınıda iade etmedim o kadar kurulum hedef kitle analizi yaptık dijital üründe iadede olmaz masajla ilgili herhangibi reklam yasakmış zaten googlede araştırdığımda bi çok sitede gördüm konularımda illegal reklam çıkmadığımı belirtiyorum müşterilerle yazışmalarımıda ispatlardım zaten yazdığımda cevap verilseydi

daha yeni ofis açtım kiram geliyor üstüne platin üyelik aldım
site yöneticisinin haberi var mı yok mu bilmeden günahını almak istemediğim için son kez konu açıyorum ve konudan hariç tutuyorum şuan yeni platin üyelik aldım o hesabım kısıtlandığı için oda kapatıldı multiden halbuki iki hesap falan kullanmıyorum ikisinde konuda açmıyorum diğerini zaten hiç açamıyordum lütfen bu hesabıda banlamayın bana ait değil müşterimin hesabı anlayıp dinlemeden banlanmasın, bu site kapandığında haksızlığa uğradığında ilk ben desteklemiştim konularımda mevcut adam öldürmedim kimseyi dolandırmadım lütfen gereği yapılsın eğer yönetimin durumdan haberi varsa bu sitede yaşanan olumsuz durumların çözülmesini istiyorum.
üyeliklerimin ismi ajansmedya78 ve eyalnizog
numaram ve mail adresim yalnizogluemre021gmail.com 0534 687 6338

eğer yanlış anlaşılma varsa lütfen çözülsün onlarca insan ekmek yiyor gerçekten forum zarar görsün istemem lakin sırf bu olayın çözüme kavuşması için büyük reklam bütçeleri harcayabilirim ve bu durumdan kimse karlı çıkmaz