SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teşekkürler hocam, çok güzel anlatmışsınız.

otomasyın konsuunu ben de farkettim, canlı yayın diye verilen seminer canlı değil. 1.5 saatlik seminer her 15 dk da bir açılıyor, günlerdir aynı kıyafet, aynu jest ve mimikler, birebir aynı cümleler, örnekler, aynı selamlar

yorumları da bota bağlamış belli ki, videoya uygun yorumlar atılıyor, senin yorum da kaynıyor arada. bunu farkedince soğudum zaten, satış için bunu yapan bir kurumun eğitiminden de fayda gelmez. bir de seminerde ilk 30 dk da alana şu hediye bu bilmem ne. Yahu madem canlı yayın değil, neden kandırıyorsun. Sazan avlamak maksat, kaç kişi bu kadar dikkat edip sorguluyor ki? Bu tip birşey ile ilk defa karşılaşanlar direkt alıyordur. Beni bile etkileyip sordurduguna göre =)

Eğitimi veren kişi anlattıgı kadar başarılı olabilir o konuda bilgim yok, seminer fena değildi, eğitimde de öğreteceği şeyler oldugunu düşünmüştüm. Ancak dediğiniz gibi, süreçte karşılaştıgım herşey canlı yayın ve o ana özel gibi adledilen ama çok önceden kurgulanmış kayıtlardan, otomasyonlardan ibaret.

hocam bu sahte canlı yayın otomasyonu hangi program ile yazılıyor bilgin var mı?