cengizclskn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam biz bu konuda ne anlatıyoruz sen hesap reklamı yapıyorsun. Bilmeyenler içinde özellikle yazdım, 80 bin takipçili ayda en fazla 10 pin atan hesapta, 3 ay önce atılan Pin'in 800 gösterimi olmuş. Hesap ta öyle kıl tüy modelleri sitesi değil. Tüm pinlerinin içeriği uslararası telif hakkı kapsamında olan, dünya çapında bilinen 10 yıllık otoriter bir sektörel sitenin hesabı. 79.000 bin insana Pini göstermemiş.
Pinterest öyle twitter, instagram gibi her attığın Pini tüm takipçilerine gösteren bir platform değil. Parayla hesap alınacak bir platform hiç değil. O yüzden işi bilen için kaç takipçisi olursa olsun pinterest hesabının değeri yoktur.
YouTube abonelere bildirim göndermıyor göstermıyor. Facebook bağlantı paylasırsanız göstermıyor ama foto ve video paylasırsanız baglantı olmadan gösterır. Bu sıkıntılar hepsınde var. YouTube da mesela çat diye kanalını kapatabiliyor. Ben hesaplarımı konuyu derınlestırmek ıcın anlattım. Reklam ıcın degıl. Sonuçta esas kazanan onlar bizim amacımız birbirimize yol göstermek. Fikrimi beyan ettim yasadıklarımı anlattım ama elbet kı sız de yasadıgınızı anlatıyorsunuz. Gösterım konusunda ise hitap ettgınız ulkenın ve konunun trendlerıne paralel paylasım yaparsanız gösterım fazla oluyor bilginiz olsun. Takıpçıye de tıpkı diğer platfromlarda oldugu gibi kategorı anlayabılmek ıcın bakıyor. Takıpcı ınanın önemsiz degıl. Ama paylasım gecmnısınız cok buyuk oranda takıpcıden önemlı.