Fazla hesaba ızın vermıyor ama fazla pıne asla karısmıyor. bunu yapanlar yanlıs sekılde yapıyor. yuzbınlerce pin paylaşan mılyon takıpçili hesaplar var tonla. Sankı bu hesapları kimse görmemiş burada. İlginç gerçekten. Bu konu özelinde yazmıyorum yanlıs anlasılmasın. Pintereste bakış açısı hep üvey evlat muamelesi ile. Bakıyorum İnstagram TikTok YouTube gibi yerleri reklamda neredeyse hiç kullanamadıkları halde gece gunduz bu konuların ticarti aktif. Kullandığım tüm hesaplarımda inanılmaz faydalar gördüm. Link bile koyamadıkları ortama odaklanıyor ınsanlar. Adam paylaşım yapıyor. Link diyor bioda. o ne la? gece gunduz buralara kafa yoruyorlar. Pinterest'i tasarlayanlar gerçekten çok zekiymiş. Bu platforma bakış açısında yanlışlık var. Adam HİÇBİR YERDE paylaşımındakı linke doğru dürüst tık alamazken burada yüzlerce alabiliyor bir günde ama burası gözünde degersız. Gerçekten hayret edıyorum. Para lazım oldu bir kaç hesabımı sattım üzülerek. İki tane daha var ilanda. Eger para lazım olmasa kesınlıkle satmazdım. Üzücü bu platformun ılgı görmemesi gerçekten Türkiye'de. Fakat sorun şu ki insanlar ilgi gösterıyor kullanıyor. Sorun su kı işletmeler markalar burayı kullanmıyor.
Hocam biz bu konuda ne anlatıyoruz sen hesap reklamı yapıyorsun. Bilmeyenler içinde özellikle yazdım, 80 bin takipçili ayda en fazla 10 pin atan hesapta, 3 ay önce atılan Pin'in 800 gösterimi olmuş. Hesap ta öyle kıl tüy modelleri sitesi değil. Tüm pinlerinin içeriği uslararası telif hakkı kapsamında olan, dünya çapında bilinen 10 yıllık otoriter bir sektörel sitenin hesabı. 79.000 bin insana Pini göstermemiş.
Pinterest öyle twitter, instagram gibi her attığın Pini tüm takipçilerine gösteren bir platform değil. Parayla hesap alınacak bir platform hiç değil. O yüzden işi bilen için kaç takipçisi olursa olsun pinterest hesabının değeri yoktur.