Yaklaşık 3-4 gün önce bir üye teslim ettiğim tasarımı kendi bilmemezliği dolayısıyla tasarımı açıp indiremedi. Daha sonrasında kendisine sorun nedir dediğimde görüldü attı ve 1 ay sonrasında negatif ticaret puanı kullandı. Sorun karşı taraftan kaynaklıyken ben yinede yardımcı olamaya çalışırken kişi haksız yere ticaret puanı kullandı. Buna karşılık teslim ettiğim tasarıma karşılık yalan söyleyip teslim almadım dediği için negatif ticaret puanı hakkımı kullandım. Moderatörlee kanıtlarla itirazda bulunun dediler ve bulundum fakat şimdide karşı tarafın onaylaması gerekir diyorlar. Gerçekten şaka gibi. Yapmadığım şey yüzünden 3 gündür uğraşıyorum. Karşı taraf haksızken ben negatif puanımın kaldırılmasını istemiyorken, ne hikmetse karşı tarafın kaldırılıyor. Fakat ben kanıt sunarken karşı taraf onaylamalı diyorlar. Gerçekten sizcede bir mantıksızlık yok mu ? Kurallar iki tarafada adil uygulanmıyor üstelik hiç bir şey yapmamışken durum bu şekilde.
Sayın moderatör arkadaşlar sürekli konuyu kapatmak veya iki tarafada uygulanmayan şeyleri söylemek yerine bir mantıklı cevap verirss gerçekten çok sevinirim.