Merhaba arkadaslar,
Önemli ricamdır lütfen konuyu doğru okuyup iletişime geçerseniz sevinirim herkesin vakti değerli bir birimizin vaktini boşa almayalım teşekkürler.

Aşağı da listelediğim kurallara uygun hesap alacağım, piyasayı biliyorum lütfen absürt fiyatlarla gelmezseniz sevinirim.

Hesap güvenliği;
* İlk mail olmalı. ( İlk maili kişiselse vermenize gerek yoktur fakat riot games'den gelen hoş geldin maili durması, görmem lazım. )
* Hesap geri alma bilgilerinin doğru şekilde eksiksiz teslim edilmesi gerekli. ( Hesabı sizden satın aldıktan sonra verdiğiniz bilgiler ile hesabıma erişemiyorum şeklinde destek talebi açacam eğer bilgiler yanlışsa hesap geri verilip ücret iadesi talep edicem. )
* Hesap benim ilgim ve bilgim dışımda her hangi bir şekilde sınırsız olarak banlanırsa sorumlusu satın aldığım kişi olur riot gamesden gelecek olan destek yanıtına istinaden benden kaynaklanmadığını kanıtlarsam ücret iadesi talep ederim.

* Hesabın rankı ve seviyesi önemli değildir.
* Hesapta sadece battle pass olan skinli hesap istemiyorum.
* Çok kullanılan silahlar da en az 1 tane skin olsa yeter. ( Vandal, phantom, sheriff, operatör vs... )

Şimdilik aklıma gelenler bunlar absürt olmayan fiyat tekliflerinizi iletirseniz değerlendirip anlaşabiliriz.