Merhaba,

2018 yılında netflix hesabımı paylaşım yaparak kendis ile bir ticaretim oldu @allergien; fakat kendisine bir yanlış yaptım mesajlarına cevap vermedim netflix üyeliğimi yenilemeyerek kendisinin mağduriyet yaşamasına sebebiyet verdim.

2018 yılında henüz 20 yaşındayken yaptığım bu yanlış davranış için kendisinden özür diliyorum.

Daha sonrasında ban açtırma taleplerime olumlu dönüşler alamadım.

Yaklaşık 1 sene sonra ZippoTurkey - R10.net üyeliğim ile kayıt oldum 7 ticaretimde kimseyi mağdur etmedim herkesle iyi anlaşmaya yardımcı olmaya çalıştım. 4 Ay sonra multi üyelik adı altında forumdan uzaklaştırıldım sebebi @allergien; abime yaptığım yanlıştı. Fakat problemi çözme girişimlerim cevapsız kalıyordu. Bu sebepten ötürü forumdan 2020 itibariyle uzaklaştım.

Şu an kullanmış olduğum üyeliği kuzenimin bilgileri ile açtığımı beyan ederim isterseniz beni tekrar banlayabilirsiniz bu konuda hak veririm fakat herkesin önünde tekrardan @allergien; abime yaşattığım mağduriyetten dolayı özür diliyorum.

Eğer beni affedebilirseniz bu üyeliğimin kapatılıp tekrar aranıza ZippoTurkey - R10.net üyeliğim ile dönmek isterim.

Saygılarımla.