Merhabalar, Istanbulda bir yerde dükkan buldum yanında 3 okul var ara sokakta bir yerde okulun hemen çıkış kapısının karşışında 70 m2 karelik bir dükkan buldum. Ciğkofte dukkani acmayı düşünüyorum hem ögrenci dostu fiyatı hemde kar marjı yüksek bir iş dusunceleriniz nedir? Cigkofte bayilik için tanıdıği olan varmı..
Dükkanın konumunu at bakayım hocam, sana o işin tutup tutmayacağını söylerim, sadece öğrencilere güvenip dükkan açma derim. Dükkanın 70 metrekare olması kötü, bu işte o kadar büyük mekana ihtiyaç yok, Adıyaman Çiğköfte Yeri diye bir marka var orası güzel, istersen sahibiyle de konuşurum senin için, aram iyidir, yardımcı olurlar. Normalde sebzeyi başka yerden, Çiğköfteyi, lavaşı, nar ekşisini başka yerden alırsın, bunda ben söylersem hepsini sana bayi getirir. Yaz geliyor, dondurmacı amca markasıyla anlaşırsan onun dondurmalar tam öğrenciler için, çok satış yaparsın. Onun haricinde oyuncak arabalar da koyabilirsin dükkan önünde yer varsa, para atıp çalıştırılan arabalar, daha aklıma gelmeyen şeyler vardır, bana ulaş yardımcı olurum hocam.