ioxer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
InstaFly, Instagram üzerinedeki tüm işlemleri otomatik yapmanıza imkan sağlayan bir yazılım. Kullanmayı bilirseniz mucizeler yaratırsınız. "Ben aldım kullanamadım bence hiçbir işe yaramıyor." demek biraz haksızlık bence. Bu forumda Teşekkürüm Var konu başlığında instafly araması yaparsanız mucizeleri görebilirsiniz. @bahadrpolt; hocamın ebookunu satın alıp kullanmayı çözdükten sonra siz de güzel işler yapabilirsiniz.
Merhaba, etiket için çok teşekkür ederim hocam

Siz zaten yazılması gerekenler yazmşısınız ama bende birkaç şeyden bahsedeyim.

InstaFly kullanması son derece basit ve verimli kullanıldığında büyük sonuçlar ortaya koyan bir yazılımdır. Kullanabilmek için üst düzey bir instagram bilgisine sahip olmanıza gerek yok. Zaten uygulamanın içerisinde Kurallar ve Limitler bölümü vardır. Bu kısımdaki kurallara uyarak verimli olarak kullanabilirsiniz.

https://hizliresim.com/cjusf2a

InstaFly gerçek mi ? Evet gerçektir ve evini bu uygulama ile geçindiren yüzlerce insan tanıyorum.

InstaFly'ı aldım bitti, şu kadar takipçi kasacağım diye düşünüp yola çıkarsanız baştan kaybedersiniz. Gireceğiniz sektör veya kategori doğrultusunda kural ve limitlere uygun olarak yol haritanızı belirleyip, yeni şeylerde denemeniz gerekmekte.