Merhabalar,
Zevkle bir masaüstü bilgisayar toplamıştım fakat evlilik çocuk derken ne vakit bulabiliyorum, ne de vakit ayırmama izin veriliyor

Bilgisayarın tüm parçalarını satışa çıkartıyorum.
Tüm parçalar sahibinden liste fiyatlarının daha altında olacaktır. (Bu fiyatlar kısa bir süre için yalnızca r10 için geçerli olacak başka yerde ilan paylaşmayacağım.)
Bilgisayar toplama hevesi olan veya parça ihtiyacı olanlar konularımı takip edebilir.
Al-Sat yaparak bile para kazanabileceğiniz fiyatlardan tüm ürünleri satışa çıkartacağım.
Özellikler
Ses sitemi oldukça kaliteli fakat eski bir sistemdir.
Güncel serilerin sıfır fiyatları 14-15 bin lira civarındadır.
Amfisi Bass ve matrixi oldukça verimli çalışmaktadır.
Ses kalitesi üst seviyededir.
Kozmetik olarak iyi durumdadır.
2.el olarak sarı sitede en düşük fiyatı 2200 TL'dir.
Arkaları hiç kullanmadım başta satın aldığım arkadaş vermeyi unuttu bende Gaming sistem için kullandığımdan önem vermedim satışa çıkarttıktan sonra talep geldiği için teslim aldım.
2 arka altta görsellerini paylaşacağım internetten ayak alınması gerekmektedir.
Arkalar yokmuş ekstraymış gibi düşünebilirsiniz kullanmadığım parçası için garanti veremiyorum.
Bu haliyle 2 yan bir orta ve amfisi ile satılıktır. İlave olarak 2 arkada ekstra para talep edilmeden gönderilecektir.
Linkteki görsellerde arkaların resimleri ve durumları gösterilmektedir.
Birde sipariş edilmesi gereken ayağın nasıl birşey olduğunu ekledim.
Fiyat: 1500 TL
İmza'da yer alan masaüstü gaming bilgisayar kasası açık arttırmasına katılanlar bu ürünü 1650 TL yerine 1500 TL'ye alabilecektir. Watsapp: 5321001849 Doğrulama almadan asla ödeme yapmayın.
Bu ilave arka 2 tane için hopörler standı gerekmektedir. İnternette 150 liradan başlayan fiyatlar ile mevcut. Altta bi kaç hopörler standı örneği ekliyorum. Kırık olan parçanın altına bi parça yapıştırılarak kullanılabilir.