on2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba mesaj için teşekkür ederim ancak ödeme yapmam için cevap alamadım bunu belirttim bu yaşadığım gerçek bir durum neden böyle hakkımız varken bu mesaj silinsin ki.. bakınız eskiden herşey daha şeffaf daha adil olduğunu düşünüyorum şuan ise bu durum benim eski üye olarak tecrübeli biri olarak başka türlü düşündürüyor bu tarz durumlar bu güzel aile yapısını zedelemezmi
Size birkaç örnek vermek istiyorum
- 1 gün foruma bakmadınız birkaç kişi cevap vermiyor ilgisiz yazdı
- Profili güven vermiyor diye rastgele bir yorum geldi
- Aynı şey şurda daha ucuz şeklinde bir yorum yapıldı
- 5 dakikalık işe para mı alıyorsun diye yorumlar geldi
- Whatsappta mesaj en altta kalmış 1 hafta mesajı görmemişsiniz konunuza öyle bir yorum geldi. Karşınızdaki de silmeyi hiçbir şekilde kabul etmiyor
Sizin ticari konunuza bu tür yorumlar gelse ne hissedersiniz? Size hiç ödeme yapmamış birisi gelip bu tür yorumlar attığında emin olun sakin kalamazsınız.
Ticari konular gelirin sağlandığı önemli konular. Sizden ürün almamış birisi kafasına göre sizin konunuza yorum atarsa bunun sonu gelmez. Moderatörler hiçbirine yetişemez. Bu tür yorumlara izin verilse emin olun bütün konular baltalanır. Belki satıcı müsait olamamıştır mesajı görmemiştir vs durumlar için o yorum yüzünden kim bilir kaç müşteri kaybedecek.

Ben satıcıyı savunmuyorum sadece bir yanlış anlaşılma durumunda konuma böyle bir yorum gelse nasıl davranırım diye düşünüyorum. Ticaretini düzgün yapmayan zaten bir süre sonra yok olur merak etmeyin hocam. Düzgün ticaret yapmayanlara zarar verilmeye çalışılırken arada işini düzgün yapanlara da zarar verilmiş olur böyle bir durumda.
(ben müşterilerime en geç 1 saat içinde yanıt veriyorum ne zaman yazarlarsa yazsınlar. Artniyetli kişilerin yapabileceklerini bildiğimden bu kuralın mantıklı olduğunu düşünüyorum ve bu sebeple savunuyorum)