Yavuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu mümkün değil kişiler mağdur olduklarını söylemediler sadece böyle bir hizmet aldıklarını söylediklerine şahit oldum bu da demek oluyor ki bahsi geçen hizmetin satıldıgı kişiler ile WhatsApp dan konuştuğum için ne zaman kiminle ne konuştum inanın bunu bulmam mümkün değil benim en temel sorunum o kadar benzer konu listelenirken neden benim konum uyarılmadan silindi konum da işletmesi olan kişilere revoult hesap açma şeklinde ibare ler var dı ama hesap satıyorum diye silindi
Ortada herhangi bir isim yok, görüşme kaydı yok, kısacası hiçbir kanıt yok. Tüm bunlara rağmen R10.Net yönetimini zan altında bırakacak cümleleri çok kolaylıkla söyleyebiliyorsunuz.
Ve yine sizin açtığınız konuya istinaden bir başka üye, aynı şekilde doğruluğu olmadan tamamen kanıtsız ve hatta iddia ediyorum gerçek olmayan söylemlerle, bizleri suçluyor.
AliCanCekmez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla bende bir arkadaşımdan duymuştum, şimdi sen bu konuyu açınca doğruluk payı %99 diyorum.

Bana tıpkı şu cümleleri kurdu arkadaşım "Ya ali, tasarım kategorisine bir ilan açıyorum, özene bözene konuyu direkt siliyolar resmen parsellemişler kategorileri"

Bu mübarek aylarda yalan söylüyorsam kör olayım başkada lafım yok aynen bu cümleyi bana kurdu.

Bakın moderatörler elbette hatalı işlem yapabilir. Ancak burada bir art niyet varsa, Coşkun Çetin asla buna göz yummaz ve şimdiye kadarda yummamıştır.

Moderatör arkadaşlarımıza yaptığınız asılsız suçlamalarla nedeniyle 3 gün uyarı banı veriyoruz.
@AliCanCekmez; mesajda belirttiğiniz arkadaşın nickini PM'den bana bildirmenizi bekliyorum. Aksi halde size de ilgili ceza verilecektir.