Yavuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu durum da konuyu silmek yerine düzenlenmesi için bilgi verilebilir di ben konum da kişilerin şirketleri üzerine de hesap açıyorum o zaman bana denilebilir di hesap satış kısmını düzeltin denilebilir di onca emek verdiğim konuyu hizmeti bir kere de silip atmak Dogru mu
Bakın sizin anlamadığınız konu şu, forumda her gün yüzlerce forum ve kategori ihlali içeren konular açılıyor, mesajlar atılıyor.
Bizim bunları tek tek uyarıp, ardından bu konu ve mesajlar güncellenmişmi diye defalarca bakacak vaktimiz yok. Ayrıca bunu yapsak zaten o zaman zarfında atı alan Üsküdar'ı geçecektir.
Konulara işlem yapıyoruz ve bu işlemden sonra üyelerimize, neden işlem yapıldığına dair otomatik mesaj gönderiyoruz. Fakat buna rağmen tekrar tekrar aynı konunun açılması art niyete girer.

Yavuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.r10.net/webmoney-paypal-...bi-alinir.html

Örnek bakın buna benzer size 100 konu çıkartırım katagori modaratörü ismi vermek istemiyorum zaten ama katagori kontrol ederseniz açıkca görülebilir benim konularım siliniyor peki bunlar nedir?
Belirttiğiniz konuyu report ettiniz mi? ''Haklı'' olarak report edipte işlem yapılmayan konu var mı?
Gözden kaçan konular tabi ki olabilir. Forumun ne kadar aktif olduğunu sizler çok iyi biliyorsunuz. Zaten ''Report'' sistemi de bu yüzden var. Ancak yukarı da dediğim gibi bu şekilde report edipte işlem yapılmayan konu var mı?
Son olarak kategori moderatörünü suçlayıp ardından isim vermek istemiyorum diyemezsiniz. Burada R10.Net yönetimini zan altında bırakıyorsunuz. İlgili moderatörün KYC'li hesap satışı/alımı ile alakalı konu linkini buradan iletmenizi bekliyoruz.