Bu takıma messiyi getir o bile oynamaz. Takım olmaktan uzaktasınız onu diyorum. İki futbolcuyla iş olsaydı bugün evinde yenilmezdi? Böyle oynayan takıma sezon arası 25m Euro transfer yapmak boş iş bana göre. Lig de iddian yok bir şey yok en yakın rakibinden 30 puan uzaktasın. Git sezon sonunu bekle takımı komple değiştir ona göre bütçe ayır ona göre oyuncu al. Bugün Fenerbahçe Fred ile başka oynuyor fredsiz başka oynuyor. Takımı ateşleyen oyuncular farklıdır. Beşiktaş da lider oyuncu yok.
Galatasaray zaten bu sene transfer çalımı yaptık diye havalandı hepsi ellerinde patladı. Gönderdikleri oyuncular bu gelenden daha iyiydi.
Paramız bitti diyen kimse olmadı hocam para var ki alıyor demek ki . Sizin dediğiniz eğer bu oyuncular çok kötü olsa takıma etkisi olmasa evet doğru söylüyorsunuz ama böyle bir durum yok . Takımın kötü olduğunu bende söylüyorum konuda bundan bahsediyorum zaten . Evet bizde lider oyuncu yok bu da doğru en iyi oyuncumuz ,en ateşleyen oyuncumuz Galatasaraydan aldığımız rashica . Bugün şansız bır penaltı oldu ona bişey diyemem ama takımın en iyisi o . Çok komik bir olay ne diyeceğimizi bilmiyoruz