Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gündüz içilir genelde hocam güne başlarken ben hemen hemen her markayı kullandım pek bi etki görmedim malesef
Youplus'ın 3 aydır Vitamin c - çinko propolis içerikli takviyesini kullanıyorum banada çok etkili gibi gelmedi

KutluSeo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu markayı daha önce denemedim. Benim tercihim yurt dışı menşeili ve eczaneden alınan multivitaminlerden yana. Supradyn, Solgar veya Pharmaton'u önerebilirim. Ancak öncesinde sağlık ocağında kapsamlı bir kan testi vermenizi öneriyorum. Duruma göre hangi vitamin mineral eksik ise ona göre takviye almanız daha iyi olacaktır. Multivitaminlerde ihtiyacınız olan olmayan bir sürü vitamin mineral olduğu için hepsinin miktarı ona göre düşük oluyor. Eğer durumunuz var ise multivitamin yerine tekli olarak (B12 için ayrı D vitamini için ayrı vs.) kullanırsanız, uzun vadede etkisini daha çok hissedersiniz
Youplus marka olarak en iyi markalardan biri marka konusunda sorun yokta hocam dediğiniz gibi içerinde 12 vitamin 8 mineral + ginseng var kullanan varsa nasıl fayda gördüğünü merak ettim lakin kullanan yok sanırsam