sio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi benim mesela instagramım da takip ettiğim sayı +600 kişi ve hepsini tanıyorum. Çoğu iş yerinden ve ailenin olduğu kişiler. Takipçi sayım da bu şekildeydi. Yani herkesin tanıdığı kişilerin sayısı farklılık gösterebilir. Ben çok real olarak insan ilişkileri kuran birisi olduğum için çokça insan tanıyorum ama çoğunu eklemiyorum.

Takipçi olarakta siz 300-400 takipçi demişsiniz ama ben daha üstler için konuşacağım popüler olmak, para kazanmasını sağlamak için bu işlemleri yapıyor olabilirler veya gerçekten tanınan birisi olabilir. Açıkçası bana ilginç gelmiyor, ama şu gerçek var çok insan topluluğu çok baş ağrısı demek (yabancı tanımadığın takipçiler için) şuan kişisel hesabımda ekstradan takipçi çekmiştim biraz biraz düşürmeye çalışıyorum bir yerden sonra baş ağrısı yapıyor.
Onlar olabilir zaten benim şaşırdığım bu kadar tanınırlığı yüksek olmayan kişilerin popülerleşmesi bazen diyorum tanımadığı kızlara oraya buraya istek atarak mı beceriyorlar bence çok saçma ve gereksiz.

Neyse hocam sizde instagramınızı atın ben size istek atayım 😂 belki günün birinde avukat lazım olur